Geen widgets gevonden in de zijbalk

Ik ben zelf een erg grote liefhebber van glaskunstwerken. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar een museum dat glaskunstwerken tentoonstelt. Toen ik op het internet op zoek ging kreeg ik erg veel zoekresultaten.

Veel websites bezocht en met elkaar vergeleken 

Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan kwam ik uiteindelijk terecht op de website van museum Lalique. Dit museum is gevestigd in Doetinchem en stelt erg mooie glaskunstwerken tentoon. De website van het museum is erg goed en onverzettelijk. Op de website kan je erg veel informatie vinden over wat het museum belangrijk vindt en aan te bieden heeft. Ook is er op de website erg veel informatie te vinden over de kunstwerken en over de kunstenaars die deze kunstwerken hebben gemaakt. De informatie die op de website te vinden is sprak mij erg aan waardoor ik besloot om een kijkje te nemen naar de arrangementen die het museum aanbiedt.

Het prosecco arrangement 

Nadat ik een aantal arrangementen met elkaar had vergeleken besloot ik om voor het prosecco arrangement te gaan. Ik werd erg vriendelijk ontvangen en ik heb een erg leuke en leerzame dag gehad.

Door Redactie

Gerelateerd bericht